Ontsnap uit het kasteel, voordat de Vikingen binnen zijn!

In deze escape room hebben woeste Vikingen hebben de poort opengebroken. Ze zoeken slachtoffers om hun gevallen bondgenoot te wreken. Lukt het jou en je team om de poort heelhuids te bereiken en versterking te halen?

Deze escaperoom speel je met 2 tot 6 personen

Het is mogelijk dat je deze kamer speelt tegen een team dat je niet kent. (Je kunt deze optie ook uitschakelen)

Moeilijkheidsgraad: 🔑🔑🔑🔑🔒
(4 van de 5)

Castle-Escape-(Solo-modus)

Wat ga je meemaken?

60 minuten om te ontsnappen

Ook in deze kamer heb je ÊÊn uur de tijd om de poort van het kasteel te bereiken. Lukt dit je niet? Dan zullen de Vikingen jou en je team bereiken. En wie zal zeggen hoe het dan met jullie afloopt?

Originele en uitdagende puzzels

Al onze kamers zijn met liefde en passie gebouwd om jou als escaper onder te dompelen in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. Kamers gevuld met pittige, leuke en originele puzzels. Het uur vliegt voorbij.

Elkaar op een andere manier leren kennen

Een escaperoom is de manier bij uitstek om je collega's of familie op een andere manier mee te maken. Stap uit je comfort zone en speel met of tegen elkaar.

Ook mogelijk in Battle-modus!

Deze kamer is onderdeel van ons unieke Battle-concept. Het is mogelijk om een ander team de gelegenheid te geven om het tegen jullie op te nemen in het andere deel van deze kamer. Hoe spannend is dat!

Ben je met meer dan 6 personen? Speel in twee teams tegen elkaar. EÊn team als ridders, het andere als Vikingen. Klik hier voor meer info.

Wat vinden andere escapers?

Lees de reviews op Google, Escapetalk en EscaperoomsNederland.nl.

We zijn er apentrots op!