Castle Escaperoom

Ontsnap uit het kasteel, voordat de Vikingen binnen zijn!

In de Castle Escaperoom Ede hebben woeste Vikingen hebben de poort opengebroken. Ze zoeken slachtoffers om hun gevallen bondgenoot te wreken. Lukt het jou en je team om de poort heelhuids te bereiken en versterking te halen?

Deze escaperoom speel je met 2 tot 6 personen

Het is mogelijk dat je deze kamer speelt tegen een team dat je niet kent. (Je kunt deze optie ook uitschakelen)

Moeilijkheidsgraad: 🔑🔑🔑🔑🔒
(4 van de 5)

Castle Escaperoom logo

Wat ga je meemaken in de Castle Escaperoom?

60 minuten om te ontsnappen

Ook in deze escaperoom heb je ÊÊn uur de tijd om de poort van het kasteel te bereiken. Lukt dit je niet? Dan zullen de Vikingen jou en je team bereiken. En wie zal zeggen hoe het dan met jullie afloopt?

Originele en uitdagende puzzels

Al onze escaperooms in Ede zijn met liefde en passie gebouwd om jou als escaper onder te dompelen in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. De hele escaperoom is gevuld met pittige, leuke en originele puzzels. Het uur vliegt voorbij.

Elkaar op een andere manier leren kennen

Een escaperoom is de manier bij uitstek om je collega's of familie op een andere manier mee te maken. Stap uit je comfort zone en speel met of tegen elkaar.

Houd je er zelf niet zo van om te worden opgesloten? Geen probleem. Je laat jouw slachtoffers lekker escapen, terwijl jij naast de host zit te gieren van het lachen achter de camera's. Lekker comfortabel 😉

Ook mogelijk in Battle-modus!

Deze escaperoom is onderdeel van ons unieke Battle-concept. Het is mogelijk om een ander team de gelegenheid te geven om het tegen jullie op te nemen in het andere deel van deze escaperoom. Hoe spannend is dat!

Ben je met meer dan 6 personen? Speel in twee teams tegen elkaar. EÊn team als ridders, het andere als Vikingen. Klik hier voor meer info.

Ook benieuwd naar onze andere escaperooms in Ede?

Kijk ook eens bij de Viking Escape, de Viking Battle Escape (Uniek concept), onze klassieker Escape Nova Zembla en, onze nieuwste creatie: De Western Escape

Wat vinden andere escapers?

Lees de reviews op Google, Escapetalk en EscaperoomsNederland.nl.

We zijn er apentrots op! đŸĩ