Speel de kluis zelf met je vrienden!

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

 

Speel het spel van StukTV nu zelf!
Een gebied vol bewakers die willen voorkomen dat hun waardevolle goudstaven en diamanten worden gestolen. Lukt het de overvallers om de kluizen leeg te roven, voordat ze al hun levens kwijt raken? Uitermate geschikt voor kinderen én volwassenen.

Logo De Kluis
IMG_20210109_144919

Twee teams in een heftige strijd verwikkeld

Tijdens deze spannende activiteit krijgt elk team een eigen taak. Het team van overvallers heeft de taak om binnen de tijd alle goudstaven en de diamant uit het speelveld te stelen. Ze hebben de sleutels van de kluizen al in bezit, maar toch is dit geen eenvoudige opdracht.

Het team van bewakers is namelijk tot de tanden gewapend. Ze patrouilleren door het gebied met getrokken pistool om de overvallers op te sporen en uit te schakelen.

Ergens in het veld is een extra pistool verstopt. De overvallers kunnen dit pistool vinden en het vuur openen op de bewakers.

Niemand in het speelveld is veilig. Welk team is het sterkste?

 

Geschikt voor  kinderen én  volwassenen

Deze activiteit kennen we natuurlijk van stukTV. En, net als zij, worden de bewakers uitgerust met (kindvriendelijke) airsoft-guns. Realistischer wordt het niet!

Ben je op zoek naar een tof vrijgezellenfeest, zoek je een spannend kinderfeest op ga je erop uit met je team of vriendengroep? Deze activiteit zal zeker aan jullie verwachtingen voldoen.

Speel de kluis zelf met je vrienden en geniet!

Professionele begeleiding op locatie

Kies je voor deze onvergetelijke ervaring, dan komt één van onze instructeurs naar de locatie van jullie keuze. Hij zorgt ervoor dat alles op de afgesproken tijd klaar staat voor deze toffe activiteit.

 

v.a. 6 personen

2 - 3 uur

Op een locatie naar keuze

Ga je het avontuur aan?

Neem dan hier contact op!