Escaperoom voor grote groepen? Welkom in Ede!

Wij hebben plaats voor 2 - 28 personen tegelijk!

Grote groepen escape room teamfoto

3 - 8 personen

6 - 12 personen

Escaperoom in Ede Nova Zembla rond logo

2 - 8 personen

28 personen in totaal!

Zo helpen we jouw grote groep aan een toffe escaperoom ervaring:

Kalender

1. Check de datum van jouw keuze

Een datum vinden om een escaperoom met grote groepen te spelen kan best een uitdaging zijn. Zoveel mensen, zoveel agenda’s. Maar, is het je gelukt om een datum te prikken waarop iedereen kan? Top! Check dan hier of jouw datum nog voldoende vrije tijdsloten heeft. Je kunt hierover ook direct contact met ons opnemen, als je dat fijner vindt..

2. Kies jouw kamer(s) en opties

Datum gekozen? Helemaal top! Afhankelijk van je groepsgrootte, heb je natuurlijk een aantal kamers nodig om te reserveren. Onze Viking Battle escape is geschikt voor 12 personen. Eén van de grootste echte escape rooms in Nederland. En dat met een uniek battle concept.
Is jouw grote groep groter dan 12 personen? Geen probleem! We verdelen jouw hele groep over zoveel kamers als je nodig hebt.

Naast de kamers, hebben we ook de mogelijkheid om lekker te genieten van een drankje in onze relax-lounge. Had je er ook graag een hapje bij gewild? Neem dan even contact met ons op. We regelen het graag voor je.

3. Neem contact met ons op

Als je helemaal scherp hebt wat de wensen zijn, is het tijd om contact met ons op te nemen. Want een escaperoom voor grote groepen vraagt de nodige afstemming. Je kunt ons altijd even bellen, maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook.
We doen ons uiterste best om jouw grote groep een plek te geven in onze escaperooms in Ede.

Contact opnemen

4. Beleef een onvergetelijke ervaring met jouw grote groep!

Eindelijk is het zover! Jij en je team komen met z’n allen naar onze locatie in Ede. Als je jouw grote groep al in teams hebt ingedeeld, kunnen we meteen van start met de instructies. Ieder team wordt begeleid door een eigen host. Op die manier heeft echt iedere deelnemer van de grote groep een onvergetelijke ervaring.

Na het spelen van de escaperoom zijn jullie met z’n allen van harte welkom om in onze relax-lounge neer te ploffen en te genieten van een hapje, drankje en vooral: Alle enthousiaste verhalen van je mede-escapers!

Grote groepen escape room teamfoto
Scroll naar boven