Probeer te ontsnappen uit onze toffe escape room in Ede!

Houden jullie ervan om een uitdaging aan te gaan? Dan is onze escaperoom in Ede zeker iets voor jullie. Om te ontsnappen moeten deelnemers goed samenwerken en logisch nadenken. Wij hebben ons laten inspireren door een spannend verhaal uit de geschiedenis, namelijk Nova Zembla. Waan je dus in de kou, de sneeuw en het ijs en beleef het ultieme historische avontuur: Nova Zembla! Door de unieke beleving wordt het nog makkelijker om helemaal op te gaan in de ontsnapping.

Wat onze escaperoom zo bijzonder maakt

Escaperooms kunnen heel erg van elkaar verschillen, zowel in thema als in ruimte of moeilijkheid. Wij zijn een aantal maanden hard aan het werk geweest om onze escaperoom Nova Zembla in Ede precies zo in te richten als we van tevoren voor ogen hadden. Het resultaat mag er zeker zijn want de ruimte barst van de sfeer. We hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van het verhaal van de Nederlandse ontdekkingsreiziger Willem Barentsz. Zijn bijzondere verhaal is wereldberoemd geworden. Niet voor niets is er een zee naar hem vernoemd, de Barentszzee. In het verhaal zitten de deelnemers vast op een schip en moeten ontsnappen. Er liggen bovendien allerlei gevaren op de loer waar je jezelf voor moet beschermen. Spanning is verzekerd.

Uitdagende puzzels en originele hersenkrakers

Wij hebben er alles aan gedaan om onze escaperoom uniek te maken. Daarvoor zijn ook vernieuwende puzzels nodig. In onze escaperoom hebben wij gebruik gemaakt van gevarieerde puzzels. Van rekenvaardigheid tot inzicht en van taal tot kennis van diverse gebieden, Nova Zembla biedt het allemaal. Deelnemers worden echt uitgedaagd om zichzelf tot het uiterste te drijven. Je zult bij ons dus geen bekende hersenkrakers, of andere versies daarvan, aantreffen. In plaats daarvan kun je jezelf klaarmaken voor uitdagende opdrachten waarbij je op innovatieve manieren moet nadenken.

Voor wie onze Escaperoom in Ede geschikt is

Onze escaperoom in Ede is gecreëerd om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken. Deelnemers kunnen vanaf 14 jaar meedoen. Onder begeleiding mogen ook de jongere avonturiers een poging doen om te ontsnappen. Vanaf 3 personen tot maximaal 8 personen kunnen tegelijkertijd de escaperoom in. De deelnemers krijgen vervolgens 60 minuten om te ontsnappen. Het is zowel een spannende als een educatieve activiteit die geschikt is voor vriendengroepen en families. Daarnaast kan het ontsnappen uit een escaperoom gezien worden als een interactief bedrijfsuitje waar de nodige teambuilding bij komt kijken.

Openingstijden:

 • Maandag
  16.00 23.00
 • Dinsdag
  16.00 23.00
 • Woensdag
  16.00 23.00
 • Donderdag
  16.00 23.00
 • Vrijdag
  16.00 23.00
 • Zaterdag
  9.30 0.00
 • Zondag
  Gesloten