Veelgestelde vragen

Ontdek waarom je dit niet wilt missen!

Zoeken

Minimaal 2, maximaal 28 😎

In Nova Zembla kunnen maximaal 8 spelers. In de Viking Battle Escape kunnen we 12 personen tegelijk kwijt.
In de nieuwste “Western Escape” kun je met 8 man spelen.
Je kunt dus met een groep van maximaal 28 personen tegelijk komen ontsnappen! Hoe gaaf is dat?
Als minimum aantallen geldt voor Nova Zembla 2 personen, voor de Viking Escape 3 personen, voor de Castle Escape 2 personen, voor de Viking Battle 6 personen en voor de Western Escaperoom 3 personen.

Zeker! Maar, de ene kamer beter dan de andere

Nova Zembla is helaas NIET geschikt om in het Engels te spelen.
De overige kamers zijn wel in het Engels te spelen.
In de nieuwste “Western Escape” kun je zelfs kiezen voor een volledig Engelstalige versie, waarin ook het verhaal en alle gesproken tekst in het Engels zal worden afgespeeld.

In de Castle Escape en de Viking Escape zijn vertalingen beschikbaar voor alle puzzels, maar is het verhaal alleen in het Nederlands beschikbaar.

In de meeste van onze kamers heb je 60 minuten speeltijd. Een uitzondering hierop is de Western Escape. Die duurt 75 minuten.
Houd er daarnaast rekening mee dat je een kwartier van tevoren aanwezig moet zijn, zodat we rustig de instructie kunnen doen.

Zorg altijd dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent, zodat jullie je rustig kunnen voorbereiden op het avontuur. Omdat we verschillende groepen achter elkaar in de planning hebben staan, kunnen we jouw team helaas geen extra tijd geven als je te laat start.

Geen probleem! Stuur ons even een berichtje of bel ons even op. Hier vind je onze contactgegevens. Houd alle details van je reservering bij de hand, dan regelen we het voor je.

Let wel op onze voorwaarden:
Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 48 uur brengen we €35,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van tevoren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door een e-mail naar gerco@unlockadventures.nl te sturen. De annulering is enkel geldig wanneer deze schriftelijk (per mail) door Unlock Adventures is bevestigd.
Het aantal personen dat aangegeven is in de reservering, geeft het bedrag aan wat (nog) moet worden afgerekend. Als er op het laatste moment dus mensen afhaken, heeft het team geen recht op restitutie voor die personen.

Ja, een reservering heb je zeker nodig. Omdat we de teams redelijk strak inplannen, is het verstandig om je reservering enkele dagen van tevoren aan te geven. Je kunt in de planner zien welke dagen en tijden er nog beschikbaar zijn. Zo voorkom je teleurstellingen.

Kortgezegd: Nee. Je kunt onze kamers beter omschrijven als historische escape rooms. Natuurlijk hebben we wel de nodige effecten om het avontuur spannend en levensecht te maken, maar daar verklappen we hier nog niets over.

In zowel Escape Nova Zembla als De Viking Escapes heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen aan een gruwelijke dood door vrieskou, een agressieve ijsbeer, een volledig en zwaar bewapend Brits leger of een groepje plunderende Vikingen.
De keuze is aan jullie 😉

In onze nieuwste Western Escaperoom heb je maar liefst 75 minuten de tijd om je lot te veranderen.

Nee, we laten het graag aan de spelers over. We adviseren wel om kinderen jonger dan 12 jaar thuis te laten i.v.m. met de moeilijkheidsgraad van de puzzels. Maar, nogmaals ze zijn zeker welkom.😉

Als er een enkele speler in de basisschool-leeftijd mee komt in een team met in ieder geval een paar volwassenen, dan is dat ook zeker mogelijk, met uitzondering van de Western Escape

Let op! In de Western Escape kunnen we geen kinderen van onder de 16 jaar welkom heten, i.v.m. de veiligheid van de spelers in het team.

Het is altijd verstandig om minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Je kunt je dan nog even rustig voorbereiden op wat komen gaat. En mocht een teamlid net even later zijn, gaat dat nog niet van jullie speeltijd af.
Let op! De geboekte tijd is de starttijd van de kamer. Vanaf dat moment heb je 60 minuten om te ontsnappen. Ben je te laat, dan gaat dat helaas van je speeltijd af.

Nee, eigenlijk heb je niets nodig dan een goed humeur, je gezonde verstand en een aantal teamgenoten om je lot mee te delen.
Oh ja, en iets om mee te betalen is wel handig 😉

Al onze kamers zijn gevestigd op de eerste verdieping. Deze is enkel te bereiken via een trap (Er is geen lift aanwezig). Als de verdieping eenmaal is bereikt, zijn er in de kamers zelf weinig hindernissen die genomen moeten worden.
Een uitzondering hierop is de Western Escaperoom. Deze kamer vraagt wat klim- en klauterwerk van in ieder geval een aantal teamleden.

Gefeliciteerd! Het is zeker geen probleem om te komen spelen als je zwanger bent. Als toevallig je hele team zwanger is, zouden we jullie adviseren om niet voor de Western Escaperoom te kiezen, aangezien je daar wat fysieke uitdagingen kunt tegenkomen.

Verder zijn alle onze kamers zwanger-proof!

Leuk dat je zakelijk komt ontsnappen! Het is absoluut geen probleem om via een factuur te betalen.
Vergeet niet om dit te noteren in de opmerkingen van je reservering, dan weten we vooraf dat we een factuur voor jullie mogen opstellen.

Daarnaast is het fijn als we alle gegevens die nodig zijn om de factuur te sturen, al hebben. Op die manier kunnen we elkaar snel en eenvoudig van dienst zijn.

Scroll naar boven