Ga de uitdaging aan met Geocaching

Geocaching is een avontuurlijk spel dat door heel Nederland gespeeld kan worden en compleet naar eigen wens aangepast kan worden. Of jullie het spel nu rustig of juist met extra spanning willen spelen, wij maken er een waar avontuur van! Dankzij de unieke opzet van Unlock Adventures is de uitdaging iedere keer weer anders. Als je op zoek bent naar een activiteit die geheel anders is dan wat je gewend bent, dan is Geocaching wat voor jou!

Opdrachten en aanwijzingen leiden je naar de schat

Geocaching is een moderne manier van schat zoeken. Je maakt als team dus ook gebruik van een moderne techniek. Samen gaan jullie er met een GPS systeem op uit. Aan de hand van allerlei aanwijzingen en puzzels kom je steeds meer te weten. Je moet bewijsmateriaal verzamelen en de losse eindjes van een verhaal aan elkaar knopen. Aan het einde van het spel dient de groep vragen te beantwoorden. Hoe meer vragen je goed hebt, hoe meer punten je scoort.

                              

Speel het spel precies helemaal naar eigen wens

Unlock Adventures kan Geocaching op verschillende manieren indelen. Het kan een race tegen de klok zijn, maar ook een ontspannen tocht door een prachtig landschap. Hierdoor is Geocaching geschikt voor iedere doelgroep en elke gelegenheid. Geocaching is geschikt voor familie-uitjes, maar er is ook een aangepaste versie voor kinderen. We zien steeds meer enthousiastelingen die Geocaching als onderdeel van een vrijgezellenfeest willen uitvoeren. Daarnaast kunnen we Geocaching ook erg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een origineel bedrijfsuitje met de nodige teambuilding.

Een rustige tocht met uitdagende opdrachten

Geocaching is een relatief rustig spel. Hoewel het oplossen van puzzels en het vinden van aanwijzingen natuurlijk ook erg stimulerend is. Het is een van de rustigere spellen bij Unlock Adventures. Daarom is het ook een zeer geschikt spel voor gevarieerde groepen die op zoek zijn naar iets nieuws. Bij Unlock Adventures kun je jullie wensen van tevoren met ons bespreken. Wij zullen de tocht vervolgens aanpassen aan de wensen van de groep.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil jij je een keer aan het avontuur wagen? Wij vertellen je er graag alles over. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-10892698. Liever een berichtje sturen? Dat mag uiteraard ook, wij zullen dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen.

v.a. 6 personen

1,5 - 3 uur

Op iedere gewenste locatie

Activiteiten:

Ga je het avontuur aan?

Neem dan hier contact op!