Het spel Het Jachtseizoen is uniek in Nederland

Een spel met veel spanning en hilarische momenten is eigenlijk altijd een succes. Het Jachtseizoen is een bijzondere activiteit dat door Unlock Adventures georganiseerd wordt. Dat maakt ons uniek. Want het wordt nergens anders in Nederland aangeboden. Wij komen bovendien gewoon naar je toe. Vrijwel elke locatie is geschikt om dit spel te spelen en wij kunnen het spel helemaal aanpassen naar de wens van onze klant. Gaan jullie de uitdaging aan?

     

Dit is de bedoeling van Het Jachtseizoen

Het spel Het Jachtseizoen is in Nederland bekend geworden door StukTV op YouTube. Het is goed mogelijk dat je weleens een aflevering hebt gezien of zelfs een fan van de serie bent. Maar zelfs als je het nog nooit gezien hebt, zul je ontzettend veel lol hebben bij het spelen van dit spel. In onze variant gaan 3 deelnemers van de groep op de vlucht. Ze krijgen een oranje overall aan zodat ze lekker opvallen. Ze gaan er liftend vandoor terwijl de rest van de groep ze probeert te achterhalen. De groep achtervolgers krijgt elke 5 minuten de locatie van de vluchters door. Het spel duurt in totaal een uur. Als de personen die op de vlucht zijn dan nog niet gepakt zijn, hebben ze gewonnen. Als de jagers ze te pakken krijgen dan zijn zij de winnende partij. Na een uur worden de rollen omgedraaid en worden de jagers de vluchters en omgekeerd.

Voor wie is het spel Het Jachtseizoen geschikt?

Er is geen specifieke groep waarvoor het spel Het Jachtseizoen geschikt is. Het spel kan worden gespeeld bij een bedrijfsuitje en met een paar kleine aanpassingen is het spel ook geschikt als activiteit op een kinderfeestje. We zien ook veel groepen langskomen die het spel Het Jachtseizoen als onderdeel van een vrijgezelleenfeestje willen spelen. Wie je ook bent, je zult ongetwijfeld een geweldige tijd hebben bij het spelen van Het Jachtseizoen.

Reserveer het Jachtseizoen direct

Enthousiast geworden na het lezen van de informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan meer informatie of geven u een advies om het spel helemaal naar eigen wens te spelen.

v.a. 6 personen

2 - 5 uur

Op iedere gewenste locatie

Activiteiten:

Ga je het avontuur aan?

Neem dan hier contact op!