Een Onvergetelijke Escape Room

Uitstekende begeleiding, prachtige decors, een goede game-flow en leuke, originele puzzels maken iedere escape room onvergetelijk.
Echt, onze escape rooms verdienen een plekje op jouw bucket-list.

Historische escape room clues

Bij Unlock Adventures worden je verwachtingen overtroffen.

Een onvergetelijke escape room vinden is nog niet zo eenvoudig. Je bent op zoek naar een thema dat bij jouw team past. Een tijdslot dat voor iedere agenda geschikt is en je zoekt een moeilijkheidsgraad waar jij je comfortabel bij voelt.

We proberen je een zo goed mogelijk idee te geven van wat je in onze escape rooms kunt verwachten, zonder er al teveel over te verklappen. Een escape is en blijft natuurlijk het leukst als het een groot mysterie blijft.

We kunnen je verzekeren dat onze kamers je nooit teleur zullen stellen. We hebben ons uiterste best gedaan om een beleving te creëren die voor ieder team onvergetelijk zal zijn. Dit kun je in ieder geval verwachten:

– Prachtige decors
– Originele puzzels
– Verassende technieken
– Special effects

Daarnaast hebben we altijd een persoonlijke begeleider per escape room die speciaal voor jouw team klaar staat. Hij of zij volgt jullie escape op de voet en heeft als belangrijkste taak om jullie escape tot een onvergetelijke top-ervaring te maken. Van A tot Z.

Nieuwsgierig hoe dat precies gaat bij ons? In dit artikel krijg je een kijkje achter de schermen bij Unlock Adventures.

Nog niet overtuigd van de kwaliteit van onze escape rooms? Check hieronder onze Google reviews, dan kun je zien wat anderen van onze kamers vonden.

Ben je al eens bij ons langs geweest voor een onvergetelijke escape room?

Helemaal top! Gelukkig hebben we nog voldoende kamers over om te blijven spelen. Daarnaast zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van weer een nieuwe kamer.

Wil je graag bijhouden welke kamers in de wereld je al gespeeld hebt? Ga dan eens naar Escapetalk.nl
Op deze website kun je een profiel aanmaken en al je gespeelde kamers bijhouden en beoordelen. Unlock Adventures is natuurlijk ook van de partij. Kunnen we rekenen op een mooi verhaaltje over jouw top-prestatie?

Scroll naar boven