Sniper training in heel Nederland

Unlock Adventures brengt het avontuur graag naar jullie toe. Bij Sniper training is het de bedoeling om elkaar te raken met zachte pijltjes die afgeschoten worden met een nerf gun. Het is een actieve bezigheid waarbij sportiviteit, concentratie en precisie cruciaal zijn om de strijd te kunnen winnen. Unlock Adventures neemt alle benodigdheden voor dit spel mee naar een door jullie gekozen locatie.

          

Het begint allemaal met een training

Stoere jongens en meisjes die deel willen nemen aan Sniper training dienen eerst opgeleid te worden. Unlock Adventures geeft kinderen een korte militaire training. Ze leren schieten zodat ze doelen kunnen raken en zodat er veilig en eerlijk gespeeld wordt. Daarna is het tijd om elkaar te lijf te gaan in een teamduel, ieder voor zich kan natuurlijk ook. Versla jij de tegenstander op basis van je schietkunsten of door jezelf strategisch te positioneren?

Een stoer spel voor jongens en meisjes

Sniper training is een erg amusant spel dat lekker in de buitenlucht gespeeld kan worden. Bovendien zijn kinderen druk in de weer. Het is een sportieve aangelegenheid waar ook de nodige strategie bij komt kijken. Het is op een bepaalde manier te vergelijken met laser gamen. Een belangrijk verschil is dat Sniper training gespeeld wordt met nerf guns. Daarnaast wordt Sniper training buiten gespeeld. Hierdoor hebben kinderen nog meer ruimte om lekker te ravotten.

Ga elkaar te lijf met nerf guns

Bij Sniper Training van Unlock Adventures kunnen kinderen zich helemaal uitleven. We maken gebruik van nerf guns. Die zijn volledig veilig en hebben de laatste jaren een behoorlijke naam opgebouwd. Uit deze geweren komen zachte pijltjes waardoor niemand het risico loopt om gewond te raken. Tegelijkertijd kun je er erg nauwkeurig mee schieten. Deze combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat nerf guns erg geschikt zijn om een vriendschappelijk potje mee te schieten.

Reserveer jou feestje

Enthousiaste kinderen gegarandeerd? Wil jij meer weten over de mogelijkheden en de uiteindelijke invulling van de middag? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

v.a. 6 personen

2 - 5 uur

v.a. €12,50 p.p.

Op iedere gewenste locatie

Activiteiten:

6 - 12 personen

€150,-

  • Professionele begeleiding
  • Op locatie naar keuze
  • *excl reiskosten

Meer dan 12 personen?

+ €7,50 p.p.

COMBI-DEAL

+ €7,50 p.p.

  • Kies een tweede activiteit voor nog meer speelplezier!

Kinderen geven de kinderfeestjes van Unlock Adventures een 8,7!

Vier jouw kinderfeestje buiten!

Zij gingen je voor...

De eerste helft van het programma gingen we een snipertraining volgen. Het was erg leuk om actief in het bos bezig te zijn. De samenstelling in teams en toepassing van speelregels was erg leuk. Later nog paracord bandje geknoopt. Was eerst wel even wennen, maar uiteindelijk heb je het onder de knie en een heel mooi resultaat!

Kinderfeestje Zwartebroek

Ga je het avontuur aan?

Neem dan nu contact op!