Let The Hunger Games Begin!

"May the odds be forever in your favor"

Deze gloednieuwe activiteit heeft als thema The Hunger Games. Bekend van de gelijknamige filmserie. Actie, spanning, humor en samenwerking zijn de sleutel die dit spel tot een enorm succes maken voor jouw team of vriendengroep.

Hungergames logo

Wat ga je doen?

Jij gaat met je team op zoek naar de schatten die Panem te bieden heeft. Je doet dit door alle 13 districten te doorzoeken met een GPS. Als het je lukt om een grondstof of product te pakken te krijgen, is het tijd om terug te keren naar The Capitol. Hier kun je jouw waardevolle lading veilig opslaan in de bank.

Actie en spanning gegarandeerd!

Iedere deelnemer krijgt een pijl en boog in handen, met maar één doel: Het plunderen van de andere teams. De adrenaline giert door je lijf als je achter iedere boom een schutter van een ander team kunt verwachten. Eén goed gemikte pijl en je bent je kostbare schatten kwijt.

Dus wees geruisloos, tactisch en doortastend. Lok je tegenstanders in een hinderlaag en pak wat je pakken kunt tijdens The Hunger Games.

The Mocking Jay

Voor de kenners van de films van The Hunger Games, zit er een speciale troef in het spel. The Mocking Jay. Lukt het jouw team om de felbegeerde Spotgaai te vinden, dan ben je in staat om de andere teams dubbel aan te pakken. Grijp daarom je pijl en boog, jaag en overwin je tegenstanders!

Perfect voor teamuitjes

Deze activiteit is ontzettend geschikt om jouw collega's eens van een andere kant te bekijken. Ziet de afdelingsmanager er nog steeds zo vriendelijk uit als hij je grijnzend aankijkt vanachter een gespannen pijl en boog?
En hoe reageren jouw teamgenoten als je net bent geplunderd door je collega's waar je altijd op kon bouwen?

Hilariteit, spanning en actie zijn de sleutelonderdelen van deze toffe buitenactiviteit.

Professionele begeleiding op locatie

Kies je voor deze onvergetelijke ervaring, dan komt één van onze instructeurs naar de locatie van jullie keuze. Hij zorgt ervoor dat alles op de afgesproken tijd klaar staat voor The Hunger Games.

Deze activiteit is ontworpen voor een bosrijk gebied, maar heb je zelf een locatie waarvan je denkt dat deze geschikt is voor The Hunger Games? Laat het ons weten! We komen graag jullie kant op.

 

v.a. 10 personen

1,5 - 3 uur

Op een locatie naar keuze

Ga je het avontuur aan?

Neem dan hier contact op!