Kies voor spanning met het spel The Hunt

Spannende outdoor activiteiten zijn een garantie op hilariteit en sensatie. Zeker als ze zo goed georganiseerd zijn als bij Unlock Adventures het geval is. Wij hebben lang nagedacht over onze vele activiteiten. Dat heeft onder andere geleid tot het spel The Hunt. Hierbij worden twee groepen gevormd die op elkaar jagen in een spannend kat en muis spel. Ondertussen is er een belangrijke missie die binnen de tijd voltooid moet worden.

                 

Twee teams in een race tegen de klok

Bij The Hunt is er een Team Alfa en een Team Beta, beide teams nemen het tegen elkaar op. Team Alfa heeft een geheime missie die voor het tweede team onbekend is. Ze krijgen locaties en aanwijzingen door. Team Beta gaat ondertussen naargeestig op zoek om Team Alfa te stoppen. Zij hebben geen idee waar de doelen van Team Alfa zich bevinden. In plaats daarvan hebben zij een eigen set aanwijzingen om de tegenstander op te sporen. Het resultaat is een wervelende klopjacht waarbij de spanning erg hoog op kan lopen.

Een spel dat geschikt is voor jong en oud

Het spel The Hunt wordt volledig te voet gespeeld. Dat betekent dus ook direct dat het geschikt is voor kinderen. Daarom is het een uitdagende mogelijkheid voor een kinderfeestje. Het is een spannende buitenactiviteit die ook door families gedaan kan worden. Met welke groep je ook bent, spanning en sensatie is gegarandeerd.

Speel The Hunt op een zelf gekozen locatie

Een van de voordelen van het spel The Hunt is dat het op elke locatie in Nederland gespeeld kan worden. Jullie hoeven daarom niet naar ons toe te komen. In plaats daarvan nemen we alles wat er nodig is mee naar een locatie die door jullie is uitgezocht. Dat is lekker makkelijk en het scheelt een hoop gedoe als jullie met een grote groep zijn. Ook een voordeel is dat we het spel volledig naar eigen wens kunnen invullen. Neem dus gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

v.a. 6 personen

1,5 - 3 uur

Op iedere gewenste locatie

Zij gingen je voor...

We speelden The Hunt in het donker. Dat was heel gaaf! Ik vond het heel erg leuk om met een GPS de kokers met vragen op te zoeken. - The Hunt

Laura (12)
Wijk bij Duurstede

Leuk om buiten te zoeken naar kokers. Gelukkig had ons team gewonnen. De bom is niet ontploft. Ook hebben we paracordbandjes geknoopt. Ze zijn heel mooi geworden. - The Hunt + paracord

Stijn (11)
Wageningen

Superbedankt Gerco en Joep voor de uitdagende middag! De jongens tegen de meiden laten spelen was een goed idee. Al hadden de jongens wat moeite met de gps :). Wat dan wel weer een voordeel was voor de dames! Het was een leuke uitdaging in elk geval, de kinderen gingen volledig in het spel op, en de jarigen waren zeer tevreden.

Turan (11) en Bente (11)
Oss

Ga je het avontuur aan?

Neem dan hier contact op!