Ga de strijd aan in de Viking Battle Escape

De spanning is ondragelijk als een klein legertje Vikingen de poort van Raby Castle openbreekt. Lukt het de Ridders nog om op tijd uit de escape room te ontsnappen, voordat de Vikingen binnen zijn? Of zullen de Vikingen worden ingesloten door de versterking die onderweg is?

Speel deze escape room met 6 tot wel 12 personen!

Unieke Battle Escape. Ieder team heeft unieke puzzels en een unieke missie. Je kunt deze kamer zelfs twee keer spelen!

Tijdens je escape loopt de spanning hoog op als je doorkrijgt dat het andere team je op de hielen zit. Vlucht of vecht, maar doe het snel!

Moeilijkheidsgraad: 🔑🔑🔑🔑🔑
(5 van de 5)

Viking Battle Escape Logo

Wat ga je meemaken?

Een strijd van maar liefst een uur lang

Een escape room met eindeloze gangen en deuren die geopend moeten worden. Of juist koste wat kost gesloten moeten blijven. Je voelt de hete adem van het andere team in je nek. Lukt het jullie om de tegenstander te slim af te zijn door binnen het uur de poort te bereiken?

Originele en uitdagende puzzels

Al onze escape rooms zijn met liefde en passie gebouwd om jou als escaper onder te dompelen in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. In een escape room gevuld met pittige, leuke en originele puzzels vliegt het uur voorbij.

Teambuilding in een ander jasje

Een escaperoom is de manier bij uitstek om je collega's of familie op een andere manier mee te maken. In deze Battle Escape Room, leer je jouw collega's pas echt kennen. Als teamgenoot en teamspeler, maar zeker ook als tegenstander.

Gebouwd voor deze Battle

Deze escape room is speciaal ontworpen voor dit unieke Battle-concept. Zo kun je met een grote groep escapen, zonder dat je op elkaar hoeft te wachten of de ruimte te krap voelt.
En het mooiste van alles? Als je hebt verloren, kun je de tegenstander uitdagen voor een revanche, door in een tweede ronde van team te wisselen.

Wil je liever met ÊÊn team spelen, of is je groep te klein voor een battle? Kijk dan bij onze andere kamers, wat we je nog meer te bieden hebben.

Wat vinden andere escapers?

Lees de reviews op Google, Escapetalk en EscaperoomsNederland.nl.

We zijn er apentrots op! đŸĩ