Viking Battle Escaperoom

Ga de strijd aan.. Als je durft...

De spanning in deze Battle Escape room is ondragelijk als een klein legertje Vikingen de poort van Raby Castle openbreekt. Lukt het de Ridders nog om op tijd uit de escape room te ontsnappen, voordat de Vikingen binnen zijn? Of zullen de Vikingen worden ingesloten door de versterking die onderweg is?

Viking Battle Escape logo

Wat ga je meemaken in deze Viking Battle Escaperoom?

Een strijd van maarliefst een uur lang!

Een battle escaperoom met eindeloze gangen en deuren die geopend moeten worden. Of juist koste wat kost gesloten moeten blijven. Juist dat maakt deze battle escape room uniek. Want jouw team moet zorgen dat je jouw doel haalt, maar tegelijk moet je de tegenstander een stap voor blijven. Je voelt de hete adem van het andere team in je nek. Lukt het jullie om de tegenstander te slim af te zijn door binnen het uur de poort te bereiken?

Originele en uitdagende puzzels

Al onze escaperooms zijn met de grootste toewijding en creativiteit gebouwd om jou als escaper een uniek kijkje te geven in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. In een escaperoom gevuld met pittige, leuke en originele puzzels vliegt het uur voorbij. De Viking Battle Escape room is daar zeker geen uitzondering op. De spanning stijgt tot het kookpunt als twee teams het tegen elkaar opnemen in deze epische Viking Battle!

Teambuilding in een ander jasje

Een escaperoom is de manier bij uitstek om je collega’s of familie op een andere manier mee te maken. Stap uit je comfort zone en speel met of tegen elkaar.

Gebouwd voor deze Battle grote groepen jouw grote team

Deze escape room is speciaal ontworpen voor dit unieke Battle-concept. Zo kun je met een grote groep escapen, zonder dat je op elkaar hoeft te wachten of de ruimte te krap voelt.
En het mooiste van alles? Als je hebt verloren, kun je de tegenstander uitdagen voor een revanche, door in een tweede ronde van team te wisselen.

Wil je liever met één team spelen, of is je groep te klein voor een battle? Kijk dan bij onze andere kamers, wat we je nog meer te bieden hebben.

Ook benieuwd naar onze andere escaperooms in Ede?

Kijk ook eens bij de Castle Escape, de Viking Escaperoom (de niet-battle-variant), onze klassieker Escape Nova Zembla of, onze nieuwste creatie: De Western Escape

Wat vinden andere escapers?

Scroll naar boven