Viking Escape in Ede, uniek in zijn soort

Zowel in battle- als in solo- modus te spelen!

Speel met twee teams tegen elkaar voor een unieke escape ervaring! Let the Battle begin!

Staat jouw tijd er niet bij, of wil je last minute reserveren, Bel ons dan even op 06-10892698

Vechten of vluchten?

In de solo-modus kies je één kant van het verhaal. Ga je voor een heldhaftige reddingsoperatie, of kies je ervoor om de Vikingen in de val te lokken en versterking te halen voordat de Vikingen jullie hele kasteel hebben geplunderd? De keuze is aan jullie.

Eén van de Vikingen is gevangen genomen in het kasteel. De andere Vikingen willen hun bondgenoot koste wat kost bevrijden. De ridders gebruiken de tijd die ze hebben om het kasteel zo snel mogelijk ongezien te verlaten.

Kies de kant die je het meeste aanspreekt. Maar, pas wel op! Als je één kant van de het verhaal hebt gespeeld, ben je vast ontzettend nieuwsgierig hoe het is om in de schoenen van de tegenstander te staan.
Je kunt er dan ook voor kiezen om de twee verhaallijnen achter elkaar te spelen. Reserveer hiervoor dan twee tijdslots achter elkaar.

Viking Escape Solo logo
Viking-Escape-Logo-The-Battle

Unieke ervaring die je zelfs twee keer kunt spelen

Het unieke aan deze Battle-ervaring is, dat beide teams ieder een set met unieke puzzels en opdrachten moet uitvoeren om het einde te halen. Dat betekent dus dat je beide 'kanten' van de kamer kunt spelen.
Heb je dus verloren in de strijd tegen het andere team? Dan kun je gaan voor een revanche om in een tweede poging het andere team te verslaan.

Durf jij de strijd aan te binden met je vrienden, familie of collega's? Reserveer dan hier je plekje.