Bevrijd de Viking voordat de versterking arriveert.

Tijdens een verkenningsmissie is jullie medestrijder gevangen genomen op Raby Castle. Tijd om hem uit te breken en te roven wat er te roven valt, voordat de ridders versterking hebben opgetrommeld.

Speelbaar voor 3 tot 6 personen

Het is mogelijk dat je deze kamer speelt tegen een team dat je niet kent. (Je kunt deze optie ook uitschakelen)

Moeilijkheidsgraad: šŸ”‘šŸ”‘šŸ”‘šŸ”‘šŸ”’
(4 van de 5)

Viking-Escape-Logo-rond

Wat ga je meemaken?

60 minuten om te ontsnappen

Ook in deze kamer heb je Ć©Ć©n uur de tijd om de poort van het kasteel te bereiken. Lukt dit je niet? Dan zullen jullie worden ingesloten en zal niemand van jullie team het overleven...

Originele en uitdagende puzzels

Al onze kamers zijn met liefde en passie gebouwd om jou als escaper onder te dompelen in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. Kamers gevuld met pittige, leuke en originele puzzels. Het uur vliegt voorbij.

Elkaar op een andere manier leren kennen

Een escaperoom is de manier bij uitstek om je collega's of familie op een andere manier mee te maken. Stap uit je comfort zone en speel met of tegen elkaar.

Ook mogelijk in Battle-modus!

Deze kamer is onderdeel van ons unieke Battle-concept. Het is mogelijk om een ander team de gelegenheid te geven om het tegen jullie op te nemen in het andere deel van deze kamer. Hoe spannend is dat!

Ben je met meer dan 6 personen? Speel in twee teams tegen elkaar. EĆ©n team als ridders, het andere als Vikingen.Ā Klik hier voor meer info.

Wat vinden andere escapers?

Lees de reviews op Google, Escapetalk en EscaperoomsNederland.nl.

We zijn er apentrots op!