Viking Escape

Tijdens een verkenningsmissie is jullie medestrijder gevangen genomen in deze Viking escaperoom. Tijd om hem uit het kasteel te breken en te roven wat er te roven valt, voordat de ridders versterking hebben opgetrommeld.

Viking Escape logo

Wat ga je meemaken in de Viking Escaperoom?

60 Minuten om te ontsnappen!

Ook in deze escaperoom heb je één uur de tijd om de poort van het kasteel te bereiken. Lukt dit je niet? Dan zullen jullie worden ingesloten door een leger van Britse soldaten en zal niemand van jullie team het overleven…

Originele en uitdagende puzzels

Al onze escaperooms in Ede zijn met liefde en passie gebouwd om jou als escaper onder te dompelen in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. Onze escaperooms zijn gevuld met pittige, leuke en originele puzzels. Het uur vliegt voorbij.

Nooit meer kennismakingsspelletjes

Een escaperoom is een ontzettend leuke manier om je vrienden, familie of collega’s van een andere kant mee te maken. Als je, onder tijdsdruk, probeert om puzzels op te lossen, komt de ware aard van je medemens naar boven. Zeker als de tijd begint te dringen, kom je erachter wat je echt aan elkaar hebt.
Dikke tip voor kersverse teams dus!

Ook mogelijk in Battle modus met een enorm team tot 12 personen

Deze escaperoom is onderdeel van ons unieke Battle-concept. Het is mogelijk om een ander team de gelegenheid te geven om het tegen jullie op te nemen in het andere deel van deze escaperoom. Hoe spannend is dat!

Ben je met meer dan 6 personen? Speel in twee teams tegen elkaar. Eén team als ridders, het andere als Vikingen. Klik hier voor meer info.

Ook benieuwd naar onze andere escaperooms in Ede?

Kijk ook eens bij de Castle Escape, de Viking Battle Escape (Uniek concept), onze klassieker Escape Nova Zembla en, onze nieuwste creatie: De Western Escape

Wat vinden andere escapers?

Scroll naar boven