Voorwaarden

Door met Unlock Adventures op stap te gaan, ga je akkoord met de hieronder genoemde voorwaarden. De genoemde voorwaarden zijn de belangrijkste punten van de algemene voorwaarden. Je kunt alle voorwaarden nalezen in het document dat je hieronder kunt downloaden.

Daarnaast verklaar je dat je aan de activiteit meedoet op eigen risico. Dit geldt voor alle deelnemers. Voor meer informatie hierover kun je het document 'Verklaring Deelname Eigen Risico' hieronder downloaden.

Alvast veel plezier met de activiteit!

 

Eigen risico

Je verklaart dat je akkoord gaat met de 'Verklaring Deelname Eigen Risico'. Je kunt alleen aan de activiteit(en) meedoen als je fit genoeg bent. Mocht er tijdens een activiteit toch schade ontstaan aan jou, anderen of voorwerpen, dan is Unlock Adventures hier niet voor aansprakelijk te stellen. Meer informatie lees je in het document hieronder.

Informatieverstrekking

Als opdrachtgever (degene die ons een bericht stuurt of belt) heeft de plicht om ruim van tevoren de benodigde informatie door te geven. Denk hierbij aan de locatie van de activiteit, de tijd en het aantal deelnemers. Het aantal deelnemers kan tot 24 uur voor de start van de activiteit worden gewijzigd. Blijkt er op de dag van de activiteit(en) toch een deelnemer ontbreken, dan worden de kosten voor deze deelnemer in rekening gebracht.

Betaling

De betaling van de activiteit(en) vindt plaats nadat de activiteit(en) zijn afgerond. Opdrachtgever krijgt een mail met de betreffende factuur. De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Lukt het niet om de betaling binnen 14 dagen te voldoen? Laat het ons weten, dan kijken we of we iets kunnen regelen, maar in de regel houden we ons aan de afspraken die we overeengekomen zijn. Die zijn te lezen in het document hieronder.

VERKLARING DEELNAME EIGEN RISICO

Algemene voorwaarden Unlock Adventures