Western Escaperoom

Het Goud, of je leven...

In de Western Escaperoom, heeft jullie team 75 minuten de tijd om voldoende goud te verzamelen om jezelf vrij te kopen. Redt je dat niet? Dan zal Lando, een gevreesde premiejager, jullie voor altijd uitschakelen.

Western Escaperoom logo (klein)

Wat ga je meemaken in de Western Escaperoom?

75 Minuten om te ontsnappen!

Dompel jezelf onder in een klassieke spaghetti Western. Deze keer zijn jullie de schurken die maar één doel hebben. Zoveel mogelijk goud verzamelen ten koste van de mijnwerkers in de stad.
In deze escaperoom heb je 75 minuten de tijd om jullie missie te volbrengen. Lukt dit je niet? Dan zal Lando jullie vinden en jullie leven snel en pijnloos beëindigen.

Originele en uitdagende puzzels

Al onze kamers zijn met liefde en passie gebouwd om jou als escaper onder te dompelen in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. Kamers gevuld met pittige, leuke en originele puzzels. De tijd vliegt voorbij.

Een einde aan saaie vergaderingen

Een escaperoom is de manier bij uitstek om je collega’s of familie op een andere manier mee te maken. Stap uit je comfort zone en speel met of tegen elkaar.

Geniet van een prachtig decor spannend verhaal onvergetelijke ervaring

Deze escaperoom is eigenlijk geen kamer meer te noemen. We hebben speciaal voor jouw team een Western Stadje nagebouwd. Inclusief Saloon en Goudmijn. Kom je alle hoeken van dit mysterieuze stadje ontdekken?

Ook benieuwd naar onze andere escaperooms in Ede?

Kijk ook eens bij de Viking Escape, de Viking Battle Escape (Uniek concept), de Castle Escape, of onze klassieker Escape Nova Zembla

Wat vinden andere escapers?

Een Western Kamer zoals hij moet zijn

Je kent ze wel. De spaghetti-western films uit de jaren 80. Clint Eastwood in de hoofdrol. En een besnorde schurk die het gedurende de film steeds zwaarder krijgt.
Het mooiste van die films zijn natuurlijk de prachtige decors waarin het verhaal zich afspeelt. Die typische Western Vibes hebben we in onze nieuwste Western Escaperoom ook proberen neer te zetten. En, om heel eerlijk te zijn. Dat is behoorlijk goed gelukt.

In de Western Escaperoom waan je jezelf in het Wilde Westen. Je bezoekt Shine City, een rustig goudzoekersstadje in het zuiden van de Rocky Mountains. Je vindt er natuurlijk een Saloon, een bank, een stal, een hotel en zelfs een goudmijn. Want alleen zuiver goud kan jullie bende bandieten nog redden van de ondergang.

Wanneer kom je een poging wagen in deze betoverende kamer?

Scroll naar boven