Western Escaperoom

Het Goud, of je leven...

In de Western Escaperoom, heeft jullie team 75 minuten de tijd om voldoende goud te verzamelen om jezelf vrij te kopen. Redt je dat niet? Dan zal Lando, een gevreesde premiejager, jullie voor altijd uitschakelen.

Deze escaperoom speel je met 2 tot 8 personen

Begeef je in het Wilde Westen

75 minuten speeltijd!

Moeilijkheidsgraad: 🔑🔑🔑🔑🔒
(4 van de 5)

Wat ga je meemaken in deze Western escaperoom?

75 minuten om te ontsnappen

Dompel jezelf onder in een klassieke spaghetti Western. Deze keer zijn jullie de schurken die maar één doel hebben. Zoveel mogelijk goud verzamelen ten koste van de mijnwerkers in de stad.
In deze escaperoom heb je 75 minuten de tijd om jullie missie te volbrengen. Lukt dit je niet? Dan zal Lando jullie vinden en jullie leven snel en pijnloos beëindigen.

Originele en uitdagende puzzels

Al onze kamers zijn met liefde en passie gebouwd om jou als escaper onder te dompelen in de prachtige verhalen uit de geschiedenis. Kamers gevuld met pittige, leuke en originele puzzels. De tijd vliegt voorbij.

Elkaar op een andere manier leren kennen

Een escaperoom is de manier bij uitstek om je collega's of familie op een andere manier mee te maken. Stap uit je comfort zone en speel met of tegen elkaar.

Ontdek alle hoeken van Shine City!

Deze escaperoom is eigenlijk geen kamer meer te noemen. We hebben speciaal voor jouw team een Western Stadje nagebouwd. Inclusief Saloon en Goudmijn. Kom je alle hoeken van dit mysterieuze stadje ontdekken?

Ook benieuwd naar onze andere escaperooms in Ede?

Kijk ook eens bij de Viking Escape, de Viking Battle Escape (Uniek concept), de Castle Escape, of onze klassieker Escape Nova Zembla

Wat vinden andere escapers?

Lees de reviews op Google, Escapetalk en EscaperoomsNederland.nl.

We zijn er apentrots op!